Studio Roadtrip Part 2

Studio Roadtrip Part 2

Na een snelle kledingwissel en het maken van de nodige foto’s stapten we al stuiterend (inspiratie + energie) op de fiets op weg naar locatie twee, Robbie Nelsons Training Club (RNTC). Deze studio staat bekend om de Double Trouble trainingen (combinatie van HIIT, bodyweight oefeningen, behendigheid en trap- en stoottechnieken vanuit het kickboksen). Sinds 2017 werkt RNTC samen met de Camaro Barre Club. Deze keer kwamen wij voor de Barre les die gegeven werd door een vriendin annex collega (Shane) van Christina.

“Wauw, wat een supergave studio”, was de eerste gedachte die door mijn hoofd schoot. De studio is een omgebouwde hoekwoning die totaal niet meer op een woning lijkt. Het dak bestaat uit glas en de studio heeft verschillende lagen die door een paar traptreden met elkaar verbonden zijn. Bij binnenkomst vallen de bokszakken en de boksring direct op. Ga je met een klein trapje omlaag dan kom je in de Barre studio. De inrichting is geweldig en doet intiem aan. Tijdens een les van 45 minuten liet Shane onze billen en buik flink branden. Het was een feestje om hier te zijn! Leuk detail: tijdens de les deed er ook een man mee!

Elf uur en nog één studio te gaan. De roadtrip werd voortgezet naar Rocylce, voor een spinningles van 45 minuten. De les begon om 12 uur en hadden we ruim de tijd om onze energie aan te vullen met de verse sapjes en energierepen die verkocht werden. Vlak voor tijd stapten we de zaal in waar 40 fietsen in rijen van 3 opgesteld stonden. Alle 40 fietsen waren ook bezet! Gedurende 45 minuten werden we door een super enthousiaste instructrice opgezweept om net dat beetje extra te geven. Afgemat en bezweet doken we de douche in om al het zweet van deze ochtend van ons af te wassen.

Deze inspirerende ochtend sloten we af met een heerlijke lunch bij Pluk in één van de 9 straatjes. Het idee voor de nieuwe les kreeg vorm. Studio Burn was geboren!

X Lolaatje

P.S. Zoek je nog hebbedingen/cadeautjes voor de feestdagen? Neem eens een kijkje op de website van Pluk (www.pluk-amsterdam.com). Ik kon daar niet met lege handen weggaan.