The summer was Magic
The summer was Magic

The summer was Magic

Zittend achter mijn laptop denk ik na over het onderwerp van dit blog. Spontaan popt het nummer “The Summer is Magic” in mijn hoofd op. Deze vier woorden vatten wat mij betreft de hele zomer samen. De zomer was inderdaad magisch. Buitenlandse temperaturen, zwoele avonden, de zon die stond te stralen aan de hemel en een instant glimlach op mijn gezicht.

De ritjes naar de kust kan ik niet meer op twee handen tellen. Mijn huid is bruin getint zonder ook maar één stap over de grens gezet te hebben. Een betere zomer om een stapje terug te doen, qua werk en denkdingen had ik niet kunnen uitkiezen. Een zomer waarin alle warmte en droogte records verbroken werden. Een zomer waar de lange broeken in de kast bleven hangen, je de zolen van je slippers compleet kapotliep en de witte wijn en gin-tonics verdampten waar je bij zat (of lag dat aan mijn drink tempo?).

Dat stapje terug deze zomer was een bewuste keus, mijn batterij was redelijk leeg en mijn hersenen hadden rust nodig. Los van een paar uur lesgeven heb ik er echt één grote vakantie van gemaakt. Zelfs mijn eigen trainingen, stonden deze zomer op een laag pitje (normaal train ik elke dag). Ik heb vooral lui op een strandbed gelegen met als enige beweging de loopjes naar de zee of om ergens een hapje te eten. Geen runs over het strand of intensieve potjes beachtennis. Nee, gewoon liggen en van me af kijken. Nu ik erover nadenk, ik heb zelfs geen interessant boek gelezen. My daily routine bestond op een bepaald moment uit het in- en uitpakken van mijn strandtas en het preppen van snacks voor het strand.  Gezonde snacks uiteraard! J  Stiekem voelde het best ok. Alles even loslaten, de boel de boel laten (het huis was een soort van ontploft) en genieten van het moment.

Nu mijn batterij weer redelijk opgeladen is (ik lig nog aan de oplader na een weekend Lowlands), merk ik dat ik zin heb in alle nieuwe uitdagingen voor komend kwartaal. En hoewel ik het grootste deel van de zomer volgens de 80-20 regel geleefd heb (lees: 80% gezond eten en 20% iets met alcohol) merk ik dat ik een enorme behoefte heb om de puntjes weer op de i te zetten. Mijn lichaam resetten door gezonde en kleurrijke voeding te eten en te voorzien van een boost aan vitaminen en mineralen, zodat ik volledig fit aan alle nieuwe uitdagingen kan beginnen!

Eén van de nieuwe uitdagingen is om jou te helpen de puntjes op de i te zetten. Speciaal voor Studio C leden starten wij in september met Studio Reset. Interesse? Donderdag 6 september is er een vrijblijvende informatieavond voor leden van Studio C. Inschrijven kan via de app.

Ik hoop dat jullie zomer net zo heerlijk was als die van mij en dat ook jullie weer zin hebben om er weer flink tegenaan te gaan! Ik hoop je snel te zien in één van mijn lessen!

Liefs Lolaatje