Over Studio C

Over Studio C

Over Studio C

De ‘C’ van Christina

Kwaliteit

Studio C is een boutique studio met een focus op groepslessen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor ieder niveau. De jarenlange ervaring van de instructeurs en het daarbij opgebouwde netwerk zorgen ervoor dat de lessen altijd zijn gebaseerd op de nieuwste (internationale) trends.

 

Variatie

Omdat de sportieve voorkeuren en doelstellingen per persoon verschillen, bieden wij een gevarieerd lessenpakket aan, voor zowel mannen als  vrouwen. Afhankelijk van de les ligt de nadruk op (combinaties van) kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en/of coördinatie.

 

Aandacht en beleving

Omdat ook het niveau per individu verschillend is, zullen de instructeurs voor de uit te voeren oefeningen altijd een alternatief bieden, waardoor iedereen zijn/haar persoonlijke grenzen kan verleggen. De schitterende locatie, aankleding en service zorgen voor het extra stukje (sportieve) beleving. Omdat in de naastgelegen Studio Kids de kleintjes worden vermaakt, kan van deze beleving ook echt worden genoten! Wij beloven u te verrassen, motiveren en te inspireren!

Stop wishing. Start doing